Events

 • Håndter din psykiske sygdom – du er mere end din diagnose!

  Anja Mia Schön Nielsen har i mange år haft diagnosen borderline.  Men det har ikke sat en stopper for hende uddannelse og sociale liv: Til januar bliver hun færdig, som pædagog og leder allerede nu efter et fuldtidsarbejde. Hun er kommet godt igennem gymnasiet og pædagogseminariet og har mange nære venner og veninder, som hun ofte ses med.

  Anja vil fortælle om hendes oplevelser med borderline: Om hendes op- og nedture, hvordan andre har set på hende når hun har fortalt om sygdommen og hvordan hun er kommet ud på en side, hvor tingene ser lyse ud for hende

  Hvad er borderline?

  Folk med borderline kan have det svært i sociale situationer, fordi deres forhold til andre mennesker kan være kaostisk. Borderline-patienter kan være usikre på, hvem de er og det kan påvirke, hvordan de ser og har det med deres omverden.

  Der findes mange forskellige kombinationer af symptomer, men borderline kan fx være præget af ustabilt humør og usikker selvopfattelse samt en tomhedsfølelse.

  Det er dog vigtigt at sige, at det ikke er alle med borderline, som har de samme symptomer.  Anja er et eksempel på en person, som lever godt med sin diagnose og som fører et helt normalt liv. Andre med borderline har det omvendt svært med uddannelsen og at være social. Som man mange andre sygdomme er symptomerne forskellige fra person til person.

  Starter om 35 dage den 21. august 2018 kl. 19:00-21:29
  40 pladser tilbage
  Pris: 50,00 kr.
  Læs mere og tilmeld